Elumen

Goldwell Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo de unieke kleurresultaten voor unieke stylisten creëert.

 

  • Intensieve, briljante kleuren
  •  Uitmuntende glans
  •  Uitzonderlijke houdbaarheid
  • Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

 

Technologie

Elumen is een zogenoemde 'fysische' haarkleuring: deze werkt volgens een uniek, natuurkundig proces – geheel zonder oxidanten, met toch spectaculaire en houdbare kleurresultaten.

 

 Magnet effect

Het kleurproces van Elumen zet conventionele technologieën in de schaduw en creëert een nieuwe dimensie in intensiteit en houdbaarheid. Dankzij de natuurlijke aantrekkingskracht – het Magnet Effect – dringen de negatief geladen Elumen pigmenten diep in het haar binnen. Hier worden ze stevig aan de positieve ladingen van het haar verankerd. Het resultaat: verbazingwekkend intensieve kleurresultaten met uitzonderlijke houdbaarheid.

 

 Repair effect

Meer dan alleen een kleur: het Elumen Repair Effect creëert onberispelijke briljantie en glans. Net als bij een onzuivere diamant, verstrooien de poreuze gedeeltes van het haar het licht. Hierdoor ziet het haar er gestrest en dof uit. Elumen vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Hierdoor wordt het licht perfect gereflecteerd.

 

  1. Licht komt in een onzuivere diamant binnen, dan wordt het door de oneffenheden verstrooid. De diamant schittert minder.
  2. Een loepzuivere diamant reflecteert het licht juist perfect en
    glans schitterend.

 

Mobiel: 06 1061 7799  -  Nieuwlanderweg 18  -  1779 GM  Den Oever  -  KvK nummer: 60265221  -  BTW NL 131855736B01